Citatum

“In my world, everyone's a pony and they all eat rainbows and poop butterflies!”

2012. május 20., vasárnap

Első meghívás

Nagyon örül a pici szívem, ugyanis kaptam meghívást az első ANIME BÖRZÉre, amit június 16-án fognak megrendezni Újpesten. Ez lesz az első ilyen esemény, így nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz!? Illetve ez az első alkalom, hogy egy rendezvényre meghívást kaptam!!! Ami nagyon jól esik. :3
Nem számítok akkora durranásra, mint a Hungexpón mondjuk, de érhet még kellemes meglepetés. :D A szervező, akivel tartom a kapcsolatot, nagyon segítőkész, és az egész rendezvény a rajongókat hivatott szolgálni. Ennek tükrében a honlapjukon is szívesen várják az ötleteket, tanácsokat, ajánlatokat, a http://animeborze.hu/ címen, illetve itt minden érdeklődő megtalálhatja a további információkat (programok, árusok, pontos cím). Úgy néz ki, velem együtt még több jól ismert, tehetséges kézműves is meg fog jelenni a műveivel, úgyhogy mindenképp jó bulinak ígérkezik. Annyit még spoilereznék, hogy a belépő potom 400.- forint!!!
 
 
Úgyhogy kezdődhet az árukészlet-halmozás! Egyelőre az ötleteket gyűjtöm össze. Mi fogyott jobban legutóbb, mi az, amiből más színváltozat is kéne, és mik vannak, amiket már régen terveztem, és ideje lenne végre megvalósítani... ^^"
TŐLETEK is szívesen veszem az ötleteket! Ha van kedvencetek akár az eddigi munkáim között, akár ötletetek van, hogy mit kéne változtatni, vagy mit látnátok szívesen (írásjeleket, anime logókat, szuperhősök jeleit, stb.)?
A rendezvényt népszerűsíteni szabad! Reméljük, hogy minél több érdeklődőt el tudunk csábítani, és remekül fogunk szórakozni! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése