Citatum

“In my world, everyone's a pony and they all eat rainbows and poop butterflies!”

2011. március 13., vasárnap

Ichigo Black - "fondorlatosan cuki"

Csapjunk bele a lecsóba egy, talán kevesek által ismert, de szerintem figyelemreméltó "márkával". Véletlenül bukkantam rá, és nem mondom, hogy minden nagy szám, de azért jó pár cikknél elkerekedett a szemem. Első pillantásra főként goth/lolita irányvonalakat követ, de akadnak punksoabb, vagy akár decora/sweet példányok is.
A dolog a massachusettsi Sasha "Ichigo" Thomas fejéből pattant ki, aki belebolondult a japán utcai divatba, és miután a szigetországban testközelből is megtapasztalhatta, úgy érezte, nem maradhat tétlen. A weboldal 2008 augusztusában indult, miután a tervező 2004-es kezdeményezései (eleinte egyszerű e-bay bizniszek) egyre nagyobb sikert arattak (olyannyira, hogy pszichológiai tanulmányait is félbeszakította emiatt). Ichigo azt akarta bebizonyítani magának, és az egész világnak, hogy nem kötelességünk követni a trendeket és a tömeget. Lehetőséget akart adni az embereknek arra, hogy önmagukat fejezzék ki azáltal, amit viselnek, anélkül, hogy bárkit vagy bármit is követnének. Az ő ruhái nem azok a tucatdarabok, amik megtalálhatóak a pláza minden divatkirakatában vagy a divatmagazinok hasábjain, és soha nem is lesznek. Hiszen a cél nem a tömegek öltöztetése. Az Ichigo Black az egyéniségről szól, abban próbál segíteni, hogy a személyiségedhez illő ruhatárat alakíthass ki. A sajátos szabások és anyagválasztások mellet az egyediséget az is garantálja, hogy minden egyes ruhadarab saját kezűleg készített!!!
Én úgy láttam - ha a térképecskéjüknek hinni lehet -, kis hazánkba is szállítanak. Bár nagyon nem néztem utána a rendelésnek.

Íme, egy kis kedvcsináló:


"galambfarkú" szoknya pink-fekete brokátból
és fekete szívmintás csipkéből - 60$ ( ~ 12000 HUF)

 


 ELG/punk kimono fekete szaténból
és ezüst brokátból - 150$ ( ~ 29500HUF)





sárkányos wa-ruha PVC fűző "obival" - 75$ ( ~ 15000HUF)




ELG/QI dzseki, 1m hosszú! - 95$ ( ~ 19000)




Kockás és fehér, csipkés-masnis mandzsetták (párban!) - 10$ ( ~ 2000HUF)


Cicafej-mintás karmelegítő rugalmas dzsörzéből (párban!) - 12$ ( ~ 2500HUF)



 Szürke kockás lábszármelegítő masnikkal (párban!) - 25$ ( ~ 5000HUF)



Rózsaszín, édességmintás decora arcmaszk - 7$ ( ~ 1500HUF)


Ha többet szeretnél látni, nézd meg magad: http://ichigoblack.com/ 
(egyben ez az oldal volt a forrásom)

2 megjegyzés: